ΠανΠιερικό κάλεσμα για τον αγώνα της χρονιάς

ΠανΠιερικό κάλεσμα για τον αγώνα της χρονιάς

 

Αγαπητά μέλη της ΕΠΣ Πιερίας,
Φίλοι του Ποδοσφαίρου,

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 3 το απόγευμα στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, ο Πιερικός δίνει τον αγώνα “της χρονιάς”, απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η νίκη του θα αποτελέσει το προτελευταίo σωτήριο βήμα για την παραμονή της ομάδος μας στην Super League 2. Με τη νίκη του ο Πιερικός, θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία, …μέχρι τον τελευταίο αγώνα της περιόδου (στις 27/04), απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας (επίσης στην Κατερίνη).
Πρόκειται για τα δύο σωτήρια βήματα που χρειάζεται ο Πιερικός μας ώστε και του χρόνου να αγωνίζεται στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του Ποδοσφαίρου μας.

Αποτελεί πιστεύουμε χρέος μας -ως άνθρωποι του Πιερικού Ποδοσφαίρου- να βρεθούμε στο γήπεδο και να στηρίξουμε τις προσπάθειες των παικτών και της ομάδας συνολικά.

Ο Πιερικός, ως ακρογωνιαίος λίθος και στυλοβάτης του ποδοσφαίρου του τόπου μας, αξίζει να βρίσκεται εκεί ψηλά …και ακόμα ψηλότερα.
Το ποδόσφαιρο της Πιερίας, χρειάζεται έναν δυνατό Πιερικό και ο Πιερικός χρειάζεται τη δική μας δυνατή φωνή υπέρ του, μέσα στο γήπεδο.

 

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, στις κερκίδες του γηπέδου.
Ας δημιουργήσουμε κλίμα θετικό για την ομάδα και τους παίκτες.
Με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και εμπιστοσύνη στους πρωταγωνιστές της ομάδας. 

Μιλήστε με τους φίλους σας. Παρακινήστε τους, να έρθουν στο γήπεδο.

Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί!!!

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας