Παραδόθηκαν στο σύλλογο “Λάμψη της Αγάπης” οι εισπράξεις του τελικού Super Cup 2022

Παραδόθηκαν στο σύλλογο “Λάμψη της Αγάπης
οι εισπράξεις του τελικού
Super Cup 2022

Έγινε στα γραφεία της Λάμψη της Αγάπης, η παράδοση των εισπράξεων του τελικού Super Cup 2022, από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ένωσης κ. Ιωάννη Συμεωνίδη και τον Α’ αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Σπαθάρη, παρουσία του προέδρου της Ένωσης κ. Αστερίου Τόκα, στην εκπρόσωπο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Η Λάμψη της Αγάπης” κα. Κιβωτίδου.

Ευκαιρίας δοθείσης, η ΕΠΣ Πιερίας, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν και συμμετείχαν με κάθε τρόπο στη διεξαγωγή του τελικού Super Cup 2022” στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Το δήμο Κατερίνης και το δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο για την παραχώρηση Α΄ ΔΑΚ.

Το προσωπικό του γηπέδου, το γιατρό αγώνος κο. Ανδρέα Παγγούρα, το Τμήμα Κατερίνης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ. τους διαιτητές κ.κ. Πολυχρόνη, Βρούζο, Μηνούδη, Παραδεισόπουλο και τους παρατηρητές κ.κ. Ευθυμιάδη (διαιτησίας) και Ατματζίδη (αγώνος), για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους ως αξιωματούχοι αγώνος.

Τις δύο ομάδες, Γ.Α.Σ. Σβορώνου και ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ Κατερίνης, για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν και την εξαίρετη παρουσία τους συνολικά.

Ευχαριστούμε επίσης, την αντιπεριφερειάρχη κα. Σοφία Μαυρίδου, τον βουλευτή Πιερίας κο. Φώντα Μπαραλιάκο αλλά και το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, για την παρουσία τους στον αγώνα.

Κυρίως, ευχαριστούμε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου που παραβρέθηκαν στο γήπεδο, στηρίζοντας έμπρακτα την πρωτοβουλία της ΕΠΣ Πιερίας, για την προσφορά των εσόδων του αγώνα στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Η Λάμψη της Αγάπης”.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

  Αστέριος Κ. Τόκας                                                           Δημήτριος Β. Τσακνάκης

ΕΠΣ Πιερίας — ΝΑΙ στον Αθλητισμό — ΟΧΙ στη Βία