ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΝ’ ΟΨΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-2018

Σας κάνουμε γνωστό τι θα πρέπει να κάνει το σωματείο σας μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.

1.-Να καταθέσει στην Ένωση συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα (όταν θα σταλεί μαζί με την προκήρυξη πρωταθλήματος στο οποίο θα πάρει μέρος την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018). Ακόμη να καταβάλει μαζί με την δήλωση και το χρηματικό παράβολο που θα έχει ορισθεί από το Δ.Σ. της ΄Ένωσης και αναγράφεται κατά κατηγορία στο έντυπο της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

2.-Τα παραπάνω ισχύουν και για την δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 07-08-2017

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 07-08-2017

3.-Να γνωρίσει στην Ένωση την σύνθεση του Δ.Σ. στο έντυπο που θα σταλεί μαζί με φωτοτυπία πρακτικού Δ.Σ.

4.-Να προβλέψει για την αποκατάσταση οποιασδήποτε ανάγκης των εγκαταστάσεων του γηπέδου του, ώστε να πληροί αυτό τους όρους που απαιτούνται για να εγκριθεί η χρήση του.

5.-Να γνωρίσει στην Ένωση ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για την παραλαβή της αλληλογραφίας (ονοματεπώνυμο – διεύθυνση – τηλέφωνα) ώστε να γίνεται γρήγορα και υπεύθυνα η επικοινωνία ΄Ένωσης-Σωματείου, καθώς αριθμό φαξ και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

6.-Να καταθέσει στην Ένωση την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών του κανονικά θεωρημένη από γιατρό.

7.- Να καταθέσει στην Ένωση παραχωρητήριο του γηπέδου και την άδεια λειτουργίας.

 

8.-Να φροντίσουν τα σωματεία να τακτοποιήσουν τις παλαιές τους οφειλές προς την Ένωση.

9.-Επισημένουμε ότι θα πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης (www.epspierias.gr) όπου έχουν αναρτηθεί οι νέοι κανονισμοί (Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων) καθώς και οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου περιόδου 2017-2018.

Τέλος οποιαδήποτε απορία έχει να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΄Ένωσης (γραμματεία) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23510-27565 ή στα γραφεία της ΄Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Έφεσο.

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αστέριος Τόκας                    Δημήτριος Τσακνάκης