Επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ, στην Πιερία.

Την Πιερία -μεταξύ άλλων Ενώσεων Ποδοσφαίρου της περιφέρειας- επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κος. Παναγιώτης Μπαλτάκος, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, αξιοποιώντας με δική του πρωτοβουλία το τριήμερο αργίας της Εθνικής Επετείου.

Στην συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας (και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ), κο. Στέργιο Τόκα, καθώς επίσης τον Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΠ, κ.κ. Νικόλαο Σπαθάρη και Δημήτρη Τσακνάκη, του δόθηκε η δυνατότητα να πληροφορηθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την ΕΠΣ Πιερίας και γενικότερα τις “μικρές”-περιφερειακές Ενώσεις του Ποδοσφαίρου.

Στην “χωρίς αντζέντα” συνάντηση του με τους εκπροσώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πιερίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενημερώθηκε -με έντονο ενδιαφέρον- για τα τοπικά θέματα του ποδοσφαίρου της Πιερίας αλλά και ενημέρωσε τους συνομιλητές του για ορισμένες από τις επερχόμενες θεσμικές επεμβάσεις του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά, ώστε στο χρόνο που διανύουμε και αμέσως μετά από την εξαετή διεθνή επιτροπεία, να οργανωθεί περισσότερο αποτελεσματικά το Ποδοσφαιρικό θέαμα (ως θέαμα που είναι) αλλά -και κυρίως- οι επι μέρους θεσμοί που το συγκροτούν και το προάγουν (…ή το οπισθοδρομούν).

Η συνάντηση ανανεώθηκε για το εγγύς μέλλον, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο μικρό χρονικό διάστημα της θητείας του, επιδιώκει την επαφή του και με τους ανθρώπους του Ποδοσφαίρου στην περιφέρεια.

   Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

  Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

  Αστέριος Κ. Τόκας                                                           Δημήτριος Β. Τσακνάκης