Θερμά Συγχαρητήρια και ευχές στον Παναγιώτη Αμανατίδη

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, συγχαίρουν θερμά τον προπονητή της Μικτής Ομάδας Νέων Παναγιώτη Αμανατίδη (προπονητή επίσης και των δύο Μικτών Ομάδων των περιόδων 2016-2017 και 2017-2018), για την πρόσληψη του στο Προπονητικό Team, της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων.

Ο Παναγιώτης Αμανατίδης, ολοκλήρωσε -με το καλύτερο τρόπο- την επιτυχημένη διαδρομή του στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας, συνεχίζοντας για “ψηλότερα” σε ειδικότερα καθήκοντα (Αναλυτής), στο πλάι του Ομοσπονδιακού προπονητή των Ελπίδων, κυρίου Γιάννη Γκούμα.

Στα νέα του καθήκοντα στην ΕΠΟ -ο δικός μας Παναγιώτης- μόνο χρήσιμος μπορεί να αποδειχθεί για την αξιοποίηση και τη βελτίωση των ταλέντων της Πιερίας.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας, σε ειδική Εκδήλωση στο άμεσο μέλλον θα τιμήσει το νεαρό προπονητή της, όπως επίσης τα παιδιά των δύο Μικτών ομάδων (και τον έτερο προπονητή Παναγιώτη Κυπαρίσση), για την κατάκτηση του Fair Play (και από τις δύο ομάδες μας), στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

 

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Αμανατίδη κάθε επιτυχία.

Για  την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας