Ξεκίνημα για τις Μικτές Ομάδες μας Κ-12 και Κ-14 εκτός έδρας στην Έδεσσα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ 2019-2020

Ξεκίνημα για τις Μικτές Ομάδες μας Κ-12 και Κ-14 εκτός έδρας στην Έδεσσα

Μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής με την ΕΠΣ Γρεβενών  η συνέχεια της 2ης αγωνιστικής βρίσκει τις ομάδες μας στην γειτονική Έδεσσα. Για την ομάδα Κ-12 του Ηλία Αδαμόπουλου ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας όπου μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι και εξαιρετική επίδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας ειδικά στο τελευταίο 10/λεπτο του α΄ ημιχρόνου απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας,  ενώ θα μπορούσαν να αποδράσουν και με τη νίκη εκμεταλλεύοντας τις ευκαιρίες. Τα τέρματα για την ομάδα Κ-12 πέτυχαν οι: 2-1 Φασφαλής Δημήτριος, 2-2 Λυκόπουλος Στέφανος.

ΕΠΣ Πιερίας Κ-12: (προπονητής: Αδαμόπουλος Ηλίας), Παγιώτας Χρυσόστομος (Ευαγγελόπουλος Παύλος-Χρήστος), Ζώρας Δημήτριος (Ζαγγελίδης Κων/νος), Δερμίσης Ιωάννης, Χρυσίδης Νικόλαος, Τσιρώνης Ιωάννης (Πατσιοδήμος Ευστάθιος), Σιτμαλίδης Αθανάσιος, Λυκόπουλος Στέφανος (Τζίτσας Γεώργιος), Τοπαλίδης Ιωάννης (Μπόζογλου Νικόλαος), Φασφαλής Δημήτριος (Παπαδόπουλος Μάριος).

Ηττήθηκε με 4-3 στην Έδεσσα η ομάδα Κ-14 του Παναγιώτη Κυπαρίσση από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας παρόλο που δεν είχε την υπεροχή του αγώνα. Η ομάδα των Κ-14 κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και ανέβασε την επίδοσή της αλλά δεν κατάφερε να καρποφορήσουν οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν. Τα τέρματα για την ομάδα Κ-14 πέτυχαν οι: 0-1 Αποστολίδης Γεώργιος, 2-2 Αποστολίδης Γεώργιος, 2-3 Ορφανίδης Χρήστος

ΕΠΣ Πιερίας Κ-14: (προπονητής Κυπαρίσσης Παναγιώτης), Παπαδόπουλος Βασίλειος, Παπαδόπουλος Παύλος (Ανθίτσας Κυριάκος), Παπαδημητρίου Αστέριος (Μανουσαρίδης Ευστάθιος),  Μπατζογιάννης Βασίλειος, Στεφανίδης Κων/νος, Ανυφαντής Μιχάλης, Αποστολίδης Γεώργιος (Λάμπρου Αντώνιος), Ορφανίδης Χρήστος (Κουρνούτης Σπύρος), Ξανθόπουλος Νικόλαος (Κατσαμάγκας Παύλος), Παλαιολόγου Χρήστος, Χατζηπουργάνης Άγγελος. Αποστολή: Βαρυτιμίδης Ανδρέας, Λαφατζής Ευστάθιος.

Η αναχώρηση της αποστολής για την Έδεσσα πραγματοποιήθηκε στις 9:00 από το Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου της ΕΠΣ Πιερίας.

Επόμενο Αγωνιστικό πρόγραμμα:

3η αγων.  8/1/2020 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Καστοριάς 12:30 Κ-12, 14:00 Κ-14 στο Αθλητικό Κέντρο της  Νέας Εφέσου.                 

                                                                     

  Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Πιερίας