Στην “Παράδοση” οι Παρατηρητές της ΕΠΣ

Βραδυνή έξοδος (μετα δείπνου) για τους Παρατηρητές των Αγώνων των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, κατόπιν πρωτοβουλίας της Επιτροπής Παρατηρητών Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας.

Η χαλαρή “εκτός των τειχών” κουβέντα σκοπό είχε τόσο την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα του Ποδοσφαίρου μας, όσο και την ανταλλαγή απόψεων για την -κατά το δυνατό- βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων, στα γήπεδα της Πιερίας.

Ο ρόλος τους βεβαίως είναι ιδιαίτερα σημαντικός, τόσο για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων όσο και για την παροχή πληροφοριών στη διοίκηση της ΕΠΣ, για τις ιδιαίτερες συνθήκες και τον εξοπλισμό σε κάθε γήπεδο, στην κατεύθυνση της βελτίωσης τους.

Στο δείπνο, παραβρέθηκαν ο προεδρεύων της Επιτροπής και αναπληρωτής Γ.Γ. της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ, κος. Λάζαρος Σιδηρόπουλος, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ κος. Απόστολος Παυλίδης, το μέλος της Επιτροπής Παρατηρητών κος Θωμάς Τσιγγαρόπουλος και φυσικά οι περισσότεροι εκ των Παρατηρητών.

Για την Επιτροπή Παρατηρητών της ΕΠΣ Πιερίας