Συγχαρητήρια και Ευχαριστίες

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, θέλει να εκφράσει τις Ευχαριστίες και τα Συγχαρητήρια της προς όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν σε αυτή.

Αρχικά, συγχαρητήρια στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Σβορώνου για την άνοδο της στα εθνικά πρωταθλήματα (Γ’ Εθνική), όπου και θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Σβορώνου αναδείχθηκε αρχικά πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και στη συνέχεια μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, κατάφερε να πετύχει την άνοδο της.

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας Αιγινιακό και τον Καλλιθεακό Καλλιθέας ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ανήλθε επίσης στη Α’ κατηγορία.

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή της Γ’ κατηγορίας Απόλλων Ράχης, τον Ερμή Εξοχής και τον νεοϊδρυθέντα σύλλογο Ακαδημία Βατανιακός 1978 οι οποίοι καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, θα αγωνίζονται από τη νέα περίοδο στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον Κυπελλούχο Βατανιακό, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Πιερίας στη νέα διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια στο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, για τη δεύτερη επιτυχημένη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου και θ΄ αγωνιστεί τη νέα περίοδο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, όπως και στις τρεις ομάδες Γυναικών (Νεφέλες, Πιερίδες Μούσες, Α.Ε. Κούκου), οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια της ΕΠΣ Πιερίας, στα Εθνικά μας Πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου Γυναικών.

Ευχαριστίες αλλά και συγχαρητήρια σε όλους του Συλλόγους του Ποδοσφαίρου της Πιερίας, τις διοικήσεις, τους προπονητές τους αθλητές αλλά και τους φιλάθλους, για τον αγώνα τους κάτω από τις νέες σύνθετες συνθήκες στις οποίες διεξήχθησαν όλα τα πρωταθλήματα.

Θερμές ευχαριστίες επίσης, προς τους διαιτητές, παρατηρητές και τους ιατρούς των αγώνων, για την παρουσία και την πολύτιμη βοήθεια τους, κατά την τέλεση όλων των αγώνων.

Αναμένουμε την τελική δικαίωση για το Πιερικό, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στις επαγγελματίες κατηγορίες του Ποδοσφαίρου μας.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας, εκφράζοντας ακριβώς αυτό για το οποίο έχει επιλεγεί από τα Σωματεία – Μέλη της, είναι δίπλα σε αυτά σε κάθε περίπτωση, κατά την οποία θα της ζητηθεί να συνδράμει στο δύσκολο έργο τους.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γενικός Γραμματέας

Αστέριος Κ. Τόκας                                             Δημήτριος Β. Τσακνάκης