ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΗΣ «ΕΛΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σύσσωμη η Τεχνική Επιτροπή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας, ο πρόεδρος Στέργιος Τόκας και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι ποδοσφαιριστές Νέων και Παίδων, οι προπονητές Αμανατίδης Παναγιώτης και Κυπαρίσσης Παναγιώτης, ο νοσηλευτής των Μικτών  Ομάδων Φωτίου Κώστας και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Νίκος Σπαθάρης, Κώστας Κούρτης, Στέλιος Καλαϊτζίδης, Βασίλης Τσακιρίδης, Αποστόλης Παυλίδης, Μάκης Θεοχάρης,  έκοψαν τη βασιλόπιτα σε μία ξεχωριστή, θερμή, γιορτινή και πάνω απ’ όλα πανηγυρική ατμόσφαιρα, όπου κυριάρχησε το οικογενειακό κλίμα με ενότητα και αισιοδοξία για το μέλλον μιας και ολοκληρώθηκαν οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων μας για την α΄ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

Χορηγοί της γιορτινής εκδήλωσης παραθέτοντας πλούσιο δείπνο σ’ όλους  ήταν ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο ειδικός σύμβουλος της ΕΠΣ Πιερίας Γιάννης Συμεωνίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Στέφανος Μπιτόπουλος.

Με διάθεση ανεβασμένη, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αθλητικό πνεύμα συγκεντρώθηκαν όλοι οι  ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και τα μέλη της Επιτροπής.

Πλημμύρισε νιάτα και χαρούμενα παιδικά πρόσωπα ο πολυχώρος της «ΕΛΙΑΣ» από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκλεισαν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για τα τμήματα με αποκορύφωση την πολυπόθητη πρόκριση της ομάδας Νέων στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ. Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο ειδικός σύμβουλος της ΕΠΣ Πιερίας Γιάννης Συμεωνίδης ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ευχές καθώς και συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου, αναφέροντας πως ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της παιδείας των νέων ανθρώπων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας   χαιρέτησε την εκδήλωση απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους, την τεχνική επιτροπή, τους ποδοσφαιριστές,  τους προπονητές, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε  τους προπονητές, την τεχνική επιτροπή, τον ιατρό, τον νοσηλευτή, τους γονείς, τους παράγοντες για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών.

Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα αρωγοί και συμπαραστάτες στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.

Οι τυχεροί ποδοσφαιριστές της βασιλόπιτας των τμημάτων Κ-16 Χεριανίδης Χάρης και Κ-14 Βαμβακάκης Πέτρος παρέλαβαν τα δώρα από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Νίκο Σπαθάρη προσφορά της ΕΠΣ Πιερίας που αντιστοιχούσαν σε δυο επώνυμα αθλητικά μπουφάν.

Κατόπιν συνεχίστηκε η εκδήλωση με πλούσιο δείπνο που προσέφεραν οι παραπάνω χορηγοί  προς όλους τους καλεσμένους. Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς Κώστα Κουκοδήμο βουλευτή Πιερίας, Γιάννη Συμεωνίδη ειδικό σύμβουλο της ΕΠΣ Πιερίας και Στέφανο Μπιτόπουλο περιφερειακό σύμβουλο Πιερίας για την πολύ όμορφη πλούσια και ζεστή ατμόσφαιρα.

Ευχαριστεί επίσης και τον φιλόξενο πολυχώρο «ΕΛΙΑ» για την άψογη οργάνωση καθώς επίσης και τον Μπάμπη Πεϊδη για την παρουσία του. Εύχεται στους προπονητές καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους ποδοσφαιριστές καλή συνέχεια, πρόοδο στη σχολική τους ζωή και στον αθλητισμό.

Γραφείο Τύπου Επιτροπής Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Πιερίας