Τη Βασιλόπιτα τους έκοψαν οι Παρατηρητές Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας

Στο ωραίο περιβάλλον του “Mpoomplis” στην Καρίτσα, έκοψαν τη βασιλόπιτα τους οι Παρατηρητές Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας, την Τετάρτη το βράδυ.

Στην εκδήλωση, την οποία προετοίμασαν ο προεδρεύων της επιτροπής κος. Λάζαρος Σιδηρόπουλος και τα μέλη της (ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ κος. Κώστας Κούρτης και το μέλος κος. Μάκης Τσιγκαρόπουλος), συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι παρατηρητές.

Οι Αξιωματούχοι των αγώνων στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα (ως εκπρόσωποι της διοργανώτριας), ούτως ή άλλως αποτελούν τους αφανείς εργάτες του Ποδοσφαίρου μας και η προσφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και την συνεχή βελτίωση των συνθηκών στα γήπεδα της Πιερίας, είναι δεδομένη.

Το κόστος της εκδήλωσης ανέλαβαν (όπως πάντα) οι ίδιοι.

Τυχερός της βασιλόπιτας (το φλουρί αντιστοιχούσε σε μια εικόνα), ο Δημήτρης Λάιος εκ των παλαιότερων και εμπειρότερων παρατηρητών μας.

Η παρουσία τόσο του Προέδρου της Ε.Ε. κου. Στέργιου Τόκα, όσο και του Διαιτητή της Supeleague1 κου. Γιώργου Βρέσκα -οι οποίοι με μεγάλη τους χαρά πλαισίωσαν την εκδήλωση- δείχνει ακριβώς και το μέτρο των εξαιρετικών σχέσεων, ανάμεσα σε όλες της επί μέρους οντότητες της ΕΠΣ Πιερίας, σε κάθε επίπεδο.

Για την Επιτροπή Παρατηρητών της ΕΠΣ Πιερίας