Ενημέρωση από την ΕΠΣ Πιερίας

1.- Θέμα: Συνάντηση της Επιτροπής Ενημέρωσης & Δημ. Σχέσεων με τους αθλητικογράφους του Ν. Πιερίας.

Μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Ενημέρωσης & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣ Πιερίας, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στα γραφεία της Ένωσης συνάντηση μεταξύ της επιτροπής και των Δημοσιογράφων αθλητικού ρεπορτάζ του Νομού.

Στη συνάντηση οι αθλητικογράφοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη νεοσύστατη επιτροπή και να συζητήσουν μαζί της θέματα προς βελτίωση των συνθηκών εργασίας και συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ τέθηκα και προτάσεις για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Τα αιτήματα και τις προτάσεις των αθλητικογράφων είχε τη δυνατότητα να ακούσει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κος Αστέριος Τόκας ο οποίος και παραβρέθηκε στη συνάντηση.

Η συνάντηση τελείωσε με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για μια καλή και αμφίδρομη συνεργασία.

 

 

2.- Θέμα: Συνάντηση εργασία της Επιτροπής Παρατηρητών

Μετά από ανοιχτή πρόσκληση της Επιτροπής Παρατηρητών της ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα συνάντηση μεταξύ της επιτροπής και των παρατηρητών αγώνων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τόσο παλιοί παρατηρητές αγώνων όσο και νέοι που επιθυμούν να ενισχύσουν το σώμα παρατηρητών της Ένωσης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην ενημέρωση σχετικά με τα καθήκοντα των παρατηρητών, προς ενημέρωση των νέων μελών. Ωστόσο οι παλιοί παρατηρητές έθεσαν αιτήματα και προτάσεις, τα οποία η διοίκηση έλαβε υπ’ όψιν της για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

 

Για την Επιτροπή Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Πινακάς