Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Πιερίας

Ιστορική “πρώτη” για την Κ15 των κοριτσιών μας,

βάσιμες οι ελπίδες πρόκρισης των Κ14 και Κ16 των αγοριών.

Στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, ο πρώτος επίσημος αγώνας Μικτής Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του νομού μας.

Τα κορίτσια της Κ15 της ΕΠΣ Πιερίας, συναντήθηκαν σε έναν ιστορικής σημασίας αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών Κ15 (κοριτσιών επί της ουσίας).
Τα κορίτσια του Βαγγέλλη Μύθημη, παρά τις ελλείψεις για τον συγκεκριμένο αγώνα κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρουσιαστούν αντάξιες απέναντι σε μια ομάδα με υπεροπλία σε όλες τις γραμμές της και δυνατότητες επιλογής από πολλά σωματεία γυναικείου ποδοσφαίρου, του νομού Θεσσαλονίκης. Το τελικό σκορ (6-0) διαμορφώθηκε επί της ουσίας στα τελευταία λεπτά του αγώνα , όταν η ολιγάριθμη ομάδα μας (13 συνολικά κορίτσια) παρουσίασε φυσιολογικά σημάδια κούρασης από την υπερπροσπάθεια.

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου (15:00), με αντίπαλο την ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας, στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας, στη Νέα Έφεσο.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, τον προπονητή μας και θερμές Ευχαριστίες προς τις Διοικήσεις και τους Γονείς των κοριτσιών, των τριών Σωματείων μας στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο “ΝΕΦΕΛΕΣ” (Β’ Εθνική), Α.Ε. Κούκου και Πιερίδες Μούσες (Γ’ Εθνική).

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ, θα χαρούμε να υποστηρίξουμε την εκ νέου (2η) προσπάθεια τους, να παρουσιάσουν τη δουλειά που γίνεται και σε αυτό το επίπεδο.

 

 

Όσο αφορά τις Μικτές Ομάδες Κ14 και Κ16 των αγοριών οι προκρίσεις και των δύο θα κριθούν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές (στις 21 και 28 Φεβρουαρίου), καθώς μετά την ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο βρίσκονται και οι δύο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τους (με 7 και 9 βαθμούς αντίστοιχα).

Με νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια τους (με Ημαθία και Γρεβενά), εάν δεν βρεθούν στην πρώτη θέση ώστε να προκριθούν απ’ ευθείας, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να προκριθούν ως καλύτεροι δεύτεροι.
Οι 3 καλύτεροι δεύτεροι από τους 12 ομίλους προκρίνονται μαζί με τους πρώτους, στην επόμενη φάση (των 16) συν τον πρώτο του 13ου ομίλου.

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου (στις 12:30 και στις 15:00), οι ομάδες μας υποδέχονται στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ημαθίας.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣ Πιερίας