Στην Πιερία ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το EURO K19

Στην Πιερία ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το EURO K19

 

Στην Πιερία -στο γήπεδο του Βατανιακού- ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κ19, πριν από τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινάει αύριο στη Μάλτα και μετέχουν οι οκτώ φιναλίστ εθνικές ομάδες, με στόχο την κατάκτηση του EURO U19.

Οι Υπεύθυνοι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για άλλη μια φορά επέλεξαν την Πιερία ως τόπο για την ολοκλήρωση μιας από τις σημαντικές δραστηριότητες των εθνικών ομάδων, καθώς η φιλοξενία των ανθρώπων της ΕΠΣ Πιερίας, οι υφιστάμενες αθλητικές υποδομές αλλά και οι υποδομές διαμονής παρέχουν στους νεαρούς διεθνείς μας τις αρτιότερες προϋποθέσεις, για την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας συνόδεψε την Ελληνική αποστολή τόσο στις επισκέψεις τους σε δύο από τα σπουδαία θρησκευτικά προσκυνήματα της περιοχής μας (Αγία Κόρη και Αγία Τριάδα Βροντούς), όσο και κατά την επίσκεψή τους στο Αρχαιολογικό Πάρκο του Δίου.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο γήπεδο του Βατανιακού παρευρέθηκε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος, προκειμένου να δώσει και αυτός από την πλευρά του, την ευχή του Κυρίου στους νεαρούς διεθνείς μας.

Την ΕΠΣ Πιερίας στον αγιασμό των διεθνών, εκπροσώπησε ο ταμίας κος. Μάκης Θεοχάρης.

Η ΕΠΣ Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον Βατανιακό και τον Κύριο Γεράσιμο Ποτουρίδη για την παραχώρηση του γηπέδου, όπως επίσης και τον κύριο Ιωαννίδη Τάσο, για την παραχώρηση του Γυμναστηρίου του για την κατά το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία της εθνική ομάδας Κ19.

Για  την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γενικός Γραμματέας

Αστέριος Κ. Τόκας                                                    Δημήτριος Β. Τσακνάκης